понедељак, 3. април 2017.

STUDENTSKA REVOLUCIJA U SRBIJI: DECA ĆUTATI NEĆE, Ovo je tek početak

Svakog dana u 18 časova studenti i mladi u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, okupljaće se na trgovima da bi stavili do znanja režimu Aleksandra Vučića da mu ubuduće krađa na izborima neće proći. "Lopove, lopove", "Vučiću pederu" i "Pokrao si izbore" orilo se juče ovim gradovima.
Kakve su dalje namere spontanih okupljanja saznaćemo danas u 18 časova kada se budu ponovo okupili ispred Skupštine u Beogradu.
Juče su se razišli uz jasne parole da neće praviti nered ali da se neće predati dok ovakav lopovski režim ne ode iz Srbije.
VIDEO:



7 коментара:

  1. Pa dobro nije demokratski jer nije po vašoj volji i predpostavimo da Vučić podnese ostavku zbog vas demokratizovanih petšestotine bukavaca pa mi onda kažite šta posle da rade oni koji su mu dali glas a njih je mnogo više. Ako umete da razmišljate i ako su vam ciljevi dobronamerni postidećete se i otići kući a u suprotnom ako vam je komandant negde iza sa suprotnim namerama ostaćete na ulicu A SAD MENI KAŽITE GDE JE MOJA DEMOKRATIJA KAD JA PLAĆAM POREZ I HOĆU ČISTU I PRAZNU ULICU I ČIST RAD BEZ NEREDA U DRŽAVU.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ovaj se lepo uvalio kao da samo on placa porez a koliko trpa u dzep bez poreza jer se uvukao u d... vucicu to deli sa vucicem postenjakom kako su unapred znali procenat glasova jos pre mesec dana lopovi

      Избриши
    2. pera je ocigledno ima dobru penziju a osim penzije nema nista vise pa ni mozga . ili ima dobru penziju ima porodicu koja se uvalila u fotelje oko vucica pa rano sigurnu zaradu ,ili je covek fijuknuo sa mozgom cetvrto ne postoji

      Избриши
  2. Pero Petruca.. mnoooogo sereš! deca su u pravu a ti budi realan. Koji medijski mrak je zavladao Srbijom? Stavi prst na čelo ako imaš glavu i razmisli,ko se najviše pojavljiao pred izbore u medijima. Pa Gebel, Hitler, Staljin onaj iz Severne Koreje bi mu pozavideli! Ko je ucenjivao radnike po javnim i neki privatnim preduzećima da glasa za AV-AV? Ko je i šta je sve slagao na prošlim izborima? Koliku ti korist imaš od ovoga što si ti napisao? Ponavljam ti stavi prst na čelo ako glavu imaš i razmisli i budi realan!

    ОдговориИзбриши
  3. A Vi Perice ,nije li vas sramota,imate li obraza kada pisete ovakve gluposti...Zar toliko malo kosta Vas obraz.Eto mene je sramota zbog vase sramote...

    ОдговориИзбриши
  4. Prijatno sam iznenadjen nasom omladinom, bio sam ubedjen da su nemi na sve oko sebe, na sve dogadjaje i situacije. Apsolutno su u pravu, ali ne smeju da dozvole da nijedna opoziciona stranka stane iza njih, jer onda samo ce da bude jos gore. Treba izbaciti zahteve i traziti Vucic da ih ispuni. Sloboda medija, ne stranackom zaposljavanju, zabrana prodaja bogatsva strancima (zemlje, vode, ruda i itd.), resenje bele kuge i vece zaposljavanje mladih ali ne u placenim fabrikama strancima, nego u realnim.

    ОдговориИзбриши