петак, 7. април 2017.

Dragoljub Draža Petrović: VUČIĆ HOĆE DA UGASI LIST "DANAS"

DANAS JE IZGUBIO MISTERIOZNO sve oglašivače preko noći i preti nam ozbiljno gašenje. Pozivam firme da nas kontaktiraju i da bukvalno spasavamo časopis zajedno.- rekao je danas medijima glavni urednik Dragoljub Draža Petrović.
Na demonstracijama postoji neverovatna energija. Ono što se sada dešava je da se tu pojavljuju razni likovi. Režima pokušava da predstavi da je to sve najavljeno i da nam predstoji makedonski ili ukrajinkski scenario.
Bitno je da ne dolaze provokatori jer ako dođe do toga može da se otme ovoj pozitivnoj atmosferu. Masa klinaca na pitanje ZAŠTO STE OVDE, odgovaraju DA SMENIMO VUČIĆA.
Malo mi je čudno da se preko Fejsbuka demonstracije tako spontano organizuju u 15 gradova. Dobro je da su se studenti i mladi probudili ali se bojim da to neko ne zloupotrebi. OVO JE ZA SADA KONTROLISANA ANARHIJA i veoma pozitivna stvar.
O cepanju zida plača sam čuo da je bio sklonjen već dan ranije. Zoran Simko je snimio fotografiju na kojoj se vidi da je zid namešten i da nije sklonjen u trenutku kada je on isprobavao kameru. 
Na demonstracijama sam sreo i levičare i desničare i sve je to dosta čudno.

Ceo intervju pogledajte na jutjub kanalu Balkan Info


1 коментар:

  1. Postoji mnogo razloga za nezadovoljstvo naroda zbog odnosa vlasti prema narodu ali i prema drzavi u negativnom smislu. Ako se uzme u obzir profil licnosti, proslost i navike sadasnjih vlastodrzaca, moze se ocekivati svakakv cirkus i podmetacine uz konstantno vredjanje nam inteligencije. Provokacije su vrlo moguce.
    Dobro je to sto SNS provokatori su nisu bas nesto kreativni vec su lako prepoznatljivi. Odlikuju se posedovanjem velike doze primitivizma, bahatosti, duhovne i svake druge prostote ali i glupošću prilikom doslednosti u izvršavanju postavljenih zadataka. Takodje su prepoznatljivi i mediji koji su u sluzbi laziranja ne samo informacija vec svega.

    ОдговориИзбриши