среда, 22. фебруар 2017.

ŠTA MUČI DRAGICU, PA TOMA ZAJEBAVA CELU NACIJU? Crkli dabogda i jedite govna

Pogađate već po naslovu da se neću baviti s ona dva trgovca (ovo je najblaže što mogu), nego sa jednom damom čija sudbina zavisi od dogovora njih dvojice. Ne poznajem je lično ali kao muškarac koji nije imun na fine ženske manire i urednost, mogu samo da kažem deluje mi mnogo urednije nego njih dvojica a definitivno i privlačnije. Mada "zlobnici" i oni koji ih mrze, kažu da ona gleda samo TV "Pink" i sapunske serije te da joj je omiljena psovka "Jedi govna" i "Crko dabogda" ja u to ne verujem, Iz tih milih usta ne može, po meni, izaći nešto takvo.

No, problem je što od nje ništa ne zavisi, nego od njih dvojice. Hm, lažem, oni koji poznaju žensku i mušku ćud i prirodu, sigurno znaju da se iza svega krije upravo baš ona. I kao prokletstvo srpskog naroda (Mira Marković - Slobodan Milošević), svedoci smo ovih dana da je upravo ONA, jedna žena opet uspela da posvađa dva nerazdvojna drugara i dugogodišnja prijatelja i to da posvađa ne samo njih nego i čitave odbore Srpske napredne stranke.
Ona je napravila podelu cele Srbije, jer su se čak i neki opozicioni i SPS, visoki funkcioneri zavadili i davali oprečne izjave u odnosu na vođstvo svoje stranke.
Onaj "pajac" i "klovn" bi rekao eto ja sam vam sve vreme govorio da je Dragica u stvari problem i ovde se sa njim moram složiti.
E pa Dragice svaka ti čast, uradila si ono što mnogi političari za celog veka bavljena politikom u ovoj napaćenoj Srbiji nisu uspeli. Ti si uspela da zarad ostanka u vili u Užičkoj, i uživanja u tom komforu i luksuzu, da menjaš politike, koncepcije i ideologije slobodne i moderne srpske političke misli. Mučila si nas danima (a možda i godinama) i ko zna koliko ćeš nas još mučiti. Muku smo počeli voleti i bez nje više živeti ne možemo. Mazohizam nam se ucrtao u genetski kod. Ideologiju smo ostavili po strani ko zna još kada?
A koja je jedina ideologija u ovoj jebenoj Srbiji...
D. Bošković

Нема коментара:

Постави коментар