понедељак, 20. фебруар 2017.

TOMISLAV ODUSTAJE OD KANDIDATURE Kako je jedino naš portal i objavio sve je bio dobro izrežiran dogovor

Kako je jedino naš portal objavio još pre tri dana, Tomislav Nikolić i Aleskandar Vučić su sve ovo dogovorio još u Briselu, pre tri meseca i to u avionu. O ovoj režiji bili su obavešteni svi predsednici opštinskih odbora SNS-a
MI SMO PRE DVA DANA OBJAVILI OVU VEST:
Pre dva meseca Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su na putovanju avionom u Brisel, napravili čitavu strategiju i taktiku oko izbora. Ovaj njihov plan znali su svi predsednici opštinskih odbora SNS-a u Srbiji. Plan se sastojao u tome da Tomislav Nikolić objavi tajno, ovlaš u uskom krugu prijatelja da će se kandidovati za predsednika Srbije mimo volje glavnog odbora SNS-a. Glavni odbor i čitav SNS treba da na osnovu plana podrži Vučića (sa sve njegovim sinom Radomirom) Nakon toga oni su po tom planu trebali da "ispipaju" kako će javnost reagovati.
To bi zbunilo glasače do te mere da bi se koncentrisali oko Aleksandra Vučića, koji bi tada ispao najstabilniji jer bi narod bio zbunjen tolikim brojem kandidata.
Vučić ima svojih  30 odsto sigurnih i on u tom slučaju pobeđuje već u prvom krugu, kaže naš izvor. Vučić je bio po tom planu, zadužen za domaće medije koji su pod njegovom vlašću a Nikolić za "Sputnik" i još neke koje bi prenosili sve njegove izjave.
POGLEDAJ VIDEO:

Нема коментара:

Постави коментар