понедељак, 20. фебруар 2017.

ŠTA SU TOMISLAV I VUČIĆ DANAS PRIČALI, Iznosimo vam konkretne i neotkrivene detalje razgovora...

Predmet i tema današnjeg razgovora između premijera Aleksandra Vučića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, je bila predsednički izbori tj. šta Toma traži da odustane od kandidature koju je spominjao novinarima i javnosti poslednjih dana.
Aleksandar Vučić ga je pitao šta sve on traži da odustane. Toma je tom prilikom bio prilično jasan, osim što je tražio vođstvo stranke, on je rekao da ako to ne bude moguće, mislivši na razne komplikacije oko izbora ili ne baš glatku pobedu Vučića, u tom slučaju rekao je tražim garancije da ću biti ambasador u Moskvi.
Znam da tamo imaš dobre kontakte i mislim da to neće biti problem, pa čak i da bude jako tesna pobeda i opozicija počne da traži hitne i vanredne parlamentarne izbore.-reče mu Vučić
Ti znaš, rekao je on, da ukoliko ne bude pobeda u prvom krugu, čeka nas žestok pritisak javnosti i tražiće hitne vanredne parlamentarne izbore, Znam rekao je Toma ali nije moje da se oko toga nerviram. Ja odustajem od kandidature i moji će glasači predpostavljam većim delom glasati za tebe, mada sumnjam i da će dosta njih dati glas Vuku jer on zastupa praktično tu istu struju, više narodnu i nacionalnu.
Što se Saše tiče (Jankovića), on nema puno vremena i sve će mu zavisiti od kampanje ali ne očekujem da može da pređe 10 odsto podrške.-završio je Toma.
Ma to je jasno, odgovorio je Vučić.
Idemo da damo saopštenje novinarima i molim te sve i dalje ovako pomalo intrigantno, jer ovi će iz opozicije izgubiti živce i nadam se početi da prave greške u kampanji.
Ja spremam još 3 spota i ima da ih ubijemo uz pomoć onih naših botova...


Нема коментара:

Постави коментар