среда, 5. април 2017.

JA SAM ČLAN SNS-a, Provokator iz Novog Sada se izdao kad ga je legitimisala policija

Prilikom legitimisanja od strane policajca u civilu, izgrednik i provokator odao svoje stranačko poreklo
POGLEDAJ VIDEO:



9 коментара:

  1. Repriza petog oktobra, aktivirala se pritajena Peta kolona. To je posledica ne prihvatanja reda u državi, ne prihvatanja jakog lidera i neprihvatanja neutralnosti Srbije od strane angloameričke imperijal-fašističke koalicije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gde vide red u državi? Gde vide državu uostalom?

      Избриши
    2. Slobodan Vukosavljević Od svog vašeg reda, nastupila je beda, ovaj narod je osiromašen i opljačkan,Vi i vaša supruga ako je imate sigurno imate zajedno ukupnu platu 120.000 dinara i nije ni čudo što tako pričate, vi ne živite u realnom svetu i trebalo bi da se probudite. Mislim da je i vašim snovima (sanjanju ) došao kraj.

      Избриши
    3. Koje ste vi budale, ljudi moji. Svoju decu nazvate plaćenicima, a ne vidite koliko je prljavštine i korupcije u državi. Vi ste sramota ove zemlje.

      Избриши
    4. Slobodane u koj vi drzavi zivite trebalo bi da se sdidite vasi reci kakva jacina av-av ma toje je Diktator koji misli da je bog i da ce da zivi vecno na teret naroda Srbije e pa nece moci omladina treba sve vas da natera u misiju rupu jer bolje nezasluzivate zajedno sa ovom barom u vladi koja je zaboravila da je narod drzava a ne onilopovi i diktori.!!!!!!

      Избриши
    5. Ma kakav lider, on JE gestapovac, laz"ov,bitanga...

      Избриши
  2. Gde kradja izzbora ili ulica odredjuje vlast tu vise nema ni vlasti ni drzave vec ANARHIJA vlada, gde je sve moguce i steta sto onda uglavnom strdaju posteni i idealisti koje uglavnom iskoristi najgora olos koja nikom ne misli nista dobro.

    ОдговориИзбриши
  3. gospodine slobodane godina je 2017 a ne 1945, partizani su hvala bogu otišli svojim putem , još d ase naslednici njihovi vrate u svoje vukojebine odakle su šljegli pa da živimo ko ljudi

    ОдговориИзбриши
  4. Ova dva idiota sasvim lepo predstavljaju SNS!

    ОдговориИзбриши