четвртак, 9. март 2017.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: ARAPI GRADE AKVA PARK U BAČKOM GRADIŠTU


Nakon dugo pregovora, znoja, razgovora, šetanja pokraj Tise, razgledanja, dobijanja glasova na osnovu lažnih obećanja, vekovni san mnogih stanovnika Vojvodine ali i mnogo šire se ostvaruje.
Naime, u tajnim razgovorima sa pokrajinskom vladom predstanici arapske firme "Saudi Arabia vs Serbia", ostvaren je dogovor i potpisan predugovor o gradnji Akva parka u Bačkom Gradištu u blizini starog mosta ka bisernom ostrvu (most preko Stare Tise)
Arapi su veoma zadovoljni potpisanim ugovorom ali su izrazili veliki strah jer je blizu Banat i sa te strane duvaju jaki vetrovi. Isto tako njihov predstavink Abu Musa Hamdija Pozderčev sin Vuk Jeremić domaći izdajnik Saša Janković svi plaćenici Soroševi, je rekao ekskluzivno za naš portal sledeće: "Veoma nas brine blizina čuvenog Rohonjci imanja i dvorca jer smatramo da će odvući previše turista koji budu dolazili. U tom smislu marketinške aktivnosti moramo ograničiti na ovu stranu reke, čak razmišljamo o rušenju starog mosta (miniranju) kako niko ne bi mogao da prelazi na suprotnu stranu. Ovaj velelepni most, izuzetno jake konstrukcije, predstavlja pravi izazov za naše arapske minere koji su se prekalili svuda po svetu, sa auto bombama i drugim aktivnostima".


Ovih dana, pre izbora u Srbiji, se očekuje bušenje prvog bunara (izvora) i u tu svrhu će biti uništen odbojkaški teren, koji inače niko nije ni koristio a ometao je pogled iz obližnjeg kafića ka Staroj Tisi
Sve ove aktivnosti dodatno je pokrenula informacija da je u ovoj prelepoj reci ovih dana upecana deverika od 2,5 kg, što je rekord na vojvođanskim rekama.
POGLEDAJ VIDEO:
D.B. za Srpsku politiku iz Bačkog Gradišta
kraj oronule Mesne zajednice

Нема коментара:

Постави коментар